Zonguldak Uzun Mehmet Camii - Uzun Mehmet Camii Insaatinda Sona Dogru Yaklasildi Son Dakika Haberleri / Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Zonguldak Uzun Mehmet Camii - Uzun Mehmet Camii Insaatinda Sona Dogru Yaklasildi Son Dakika Haberleri / Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi.. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. .erdoğan, zonguldak'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Camiye ismini veren tarihi kişiliğin hayatı ve kazandırdıkları uzun mehmet kaç yılında doğdu, ne zaman yaşadı? 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Uzun Mehmet Camii Insaatinda Incelemelerde Bulundular
Uzun Mehmet Camii Insaatinda Incelemelerde Bulundular from www.yeniadimgazetesi.com
Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. .erdoğan, zonguldak'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı.

Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Açılışının hayırlara vesile olmasını dileyen erdoğan, caminin inşasında emeği geçenlere teşekkür etti. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı.

Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

Xvcvp6m1dhdpam
Xvcvp6m1dhdpam from www.diyanethaber.com.tr
Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak. Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışının hayırlara vesile olmasını dileyen erdoğan, caminin inşasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. İnşaat çalışmalarının tamamlandığı ve son ses denemelerinin yapıldığı zonguldak'taki uzun mehmet camisi'nin öevresinde çocuk parkları, bisiklet ve gezi yolu, basketbol sahası gibi sosyal alanlar mevcut. Ali camisinde kılan cumhurbaşkanı erdoğan zonguldak programı nedeni ile bugünkü cuma namazını açılışını gerçekleştireceği uzun mehmet camii cemaati ile kılacak. .erdoğan, zonguldak'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak.

Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Zonguldak Merkez Camii Uzunmehmet Camii Youtube
Zonguldak Merkez Camii Uzunmehmet Camii Youtube from i.ytimg.com
Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Camiye ismini veren tarihi kişiliğin hayatı ve kazandırdıkları uzun mehmet kaç yılında doğdu, ne zaman yaşadı? Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Uzun mehmet camii'nin açılışını cumhurbaşkanı erdoğan yapacak. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan.

Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Açılışının hayırlara vesile olmasını dileyen erdoğan, caminin inşasında emeği geçenlere teşekkür etti. 200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor. .erdoğan, zonguldak'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Zonguldak sahil şeridindeki 41 bin metrekarelik alanda çevre düzenlemesi yapılırken yine sahil şeridindeki uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'ın yeşil bir silüeti olacak. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Uzun mehmet camii'nin açılışını cumhurbaşkanı erdoğan yapacak. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan.

200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor zonguldak. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook